vineri, 28 decembrie 2012

ZF - ZF 24: Dle premier, de ce România vrea să fie „mai catolică decât Papa” când vine vorba de taxa de poluare? De ce nu opriţi maşinile înmatriculate în Bulgaria?

ZF - ZF 24
Ziarul Financiar - ZF.ro
Dle premier, de ce România vrea să fie „mai catolică decât Papa" când vine vorba de taxa de poluare? De ce nu opriţi maşinile înmatriculate în Bulgaria?
Dec 28th 2012, 10:49

Taxa de primă înmatriculare, sau, mai nou, de poluare, a cauzat în fiecare an din 2007 încoace probleme fie la Comisia Europeană deoarece forma nu respecta legislaţia europeană, fie statul era acţionat în judecată de cei care se simţeau nedreptăţiţi de aceasta. Din acest motiv, între 2007 şi 2012 această taxă a fost modificată de mai bine de zece ori. Mai mult, în acest an s-a ajuns ca noul guvern condus de Victor Ponta să discute de „taxa de primă înmatriculare" taxă care nu mai există de câţiva ani, fiind înlocuită cu „taxa de poluare" – ceea ce dovedeşte faptul că puţini de la Palatul Victoria ştiu despre ce vorbesc, un lucru foarte grav dacă ne gândim la sutele de mii de maşini noi şi second-hand înmatriculate anual în România.

Media files:
bogdan-alecu.jpg?width=700 (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu