duminică, 28 iulie 2013

ZF - ZF 24: Un antreprenor din auto: Ne confruntăm cu cel mai dificil an

ZF - ZF 24
Ziarul Financiar - ZF.ro 
Un antreprenor din auto: Ne confruntăm cu cel mai dificil an
Jul 28th 2013, 07:35

Grupul de firme ATP Exodus, cu afaceri de 72 mil. euro în transport şi sectorul auto, controlat de omul de afaceri Mircea Cirţ din Baia Mare, a înregistrat în primul semestru vânzări în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Media files:
atp-exodus-showroom.jpg?width=700 (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Un comentariu:

  1. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere